Wordpress developer چیست؟
منظور از Wordpress developer یا توسعه دهنده وردپرس کیست؟ چه وظایفی دارد و چه تخصصی باید داشته باشد؟ در ادامه به شناخت بیشتر از Wordpress developer و وظایف و ویژگی های آن خواهیم پرداخت.
چگونه متخصص وردپرس شویم؟
همانطور که میدانید وردپرس یکی از قدرتمندترین سیستم های تولید و مدیریت محتوا می باشد که اگر قصد دارید تا درآمد خود را به واسطه وردپرس افزایش دهید لازم است تا به یک متخصص تبدیل شوید.
برای متخصص شدن در زمینه وردپرس لازم است تا دانش خود را در زمینه برنامه نویسی زبان های، HTML و CSS و JS و PHP افزایش دهید.
مهارت های Wordpress developer (توسعه دهنده وردپرس) چیست؟
اگر قصد دارید تا در وردپرس به یک متخصص و توسعه دهنده تبدیل شوید لازم است یکسری مهارت ها را در ابتدا داشته باشید. به هنگام کار مهارت هایتان افزایش خواهد یافت اما در ابتدا لازم است تا کمی با زبان های برنامه نویسی HTML و CSS و JS و PHP آشنا باشید. همچنین لازم است تا یک دید کلی به محیط وردپرس و چیستی و چگونگی عملکرد آن داشته باشید.
توسعه دهنده وردپرس کیست؟
حالا که با مهارت های یک شخص متخصص و توسعه دهنده وردپرس آشنا شدیم لازم است تا به طور دقیق بدانیم که توسعه دهنده وردپرس دقیقا کیست؟ Wordpress developer به 4 دسته تقسیم میشود.
- دسته اول = توسعه دهنده افزونه (پلاگین) وردپرس
- دسته دوم = توسعه دهنده قالب وردپرس
- دسته سوم = توسعه دهنده هسته وردپرس
- دسته چهارم = توسعه دهنده وردپرس بر پایه REST API
دسته اول = توسعه دهنده افزونه (پلاگین) وردپرس
با پیشرفت وردپرس، افزونه ها نقش بسیار پررنگ و مهمی را در حوزه طراحی سایت با وردپرس دارند. افزونه و پلاگین های وردپرس به طور ذاتی عامل پررنگ تاثیر گذار در طراحی سایت است. این دسته از افراد دولوپر به طور مستقیم به روی سایت وردپرسی کار نمی کند و بیشتر با قسمت برنامه نویسی طراحی و توسعه افزونه ها سروکار دارند.
بهترین منبع برای یادگیری توسعه پلاگین نویسی وردپرس، سایت زیر به همراه توضیح و مثال شما را به یک شخص متخصص تبدیل خواهد کرد.
WordPress Plugin Developer Handbook
دسته دوم = توسعه دهنده قالب وردپرس
یکی از قسمت های اصلی هر سایت و سیستم مدیریت محتوا، رابط کاربری (UI) یا User Interface است. که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس این بخش با نام قالب سایت وردپرسی شناخته شده است.
هرچه قالب و یا پوسته سایت شما حرفه ایی تر و جذابتر و حرفه ایی تر و با رابط کاربری راحت تر باشید، می توانید فروش بیشتری از قالب خود داشته باشید.
شما میتوانید برای افزایش مهارت خود در زمینه توسعه دهنده قالب به سایت زیر مراجعه نماید:
WordPress Theme Developer Handbook
دسته سوم = توسعه دهنده هسته وردپرس
وقتی میگویم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است یعنی اگر برنامه نویس حرفه ایی تحت وب باشید می توانید به توسعه هسته وردپرس بپردازید.
دسته چهارم = توسعه دهنده وردپرس بر پایه REST API
با رشد و توسعه وردپرس پلتفرمی با نام REST API ارائه داد که باعث قدرتمندتر شدن وردپرس شد. در این روش از توسعه فقط به عنوان بکاند پروژه استفاده میکنیم و یک پلتفرم API کامل ایجاد میکنیم.
به طور کلی اگر شما کمی مهارت خود را در زمینه برنامه نویسی وب افزایش دهید می توانید به راحتی در همه زمینه های Wordpress developer فعالیت داشته باشید و درآمد چشم گیری نیز داشته باشد.
Wordpress developer (توسعه دهنده وردپرس) و زبان های برنامه نویسی که باید بلد باشد:
قدرتمند ترین ابزاری که یک دولوپر به آن نیاز دارد زبان های برنامه نویسی تحت وب است. 6 زبان است که باید به طور کامل به آن مسلط باشید:
- HTML یا Hypertext Markup Language: پایه ایی ترین و اساسی ترین زبان برنامه نویسی تحت وب است که امروزه با استفاده از پلتفرم بوت استرپ (Bootstrap) به راحتی می توانید کدهای HTML را پیاده سازی نماید.
- Css یا Cascading Style Sheets: زمانی که با HTML قالب کلی را ایجاد کردیم حال لازم است تا به زیباسازی قالب بپردازیم که با کمک زبان CSS این اتفاق خواهد افتاد.
- JavaScript یا جاوا اسکریپت: یکی از اصلی ترین زبان های برنامه نویسی که هر Wordpress developer باید به صورت حرفه ایی بلد باشد، زبان جاوا اسکریپت می باشد. برای حرفه ایی تر شدن لازم است تا در کنار جاوا اسکریپت با کتابخانه جی کوئری (JQuery) نیز آشنا باشد.
- PHP یا Personal Home Page: زبان PHP یک هوش مصنوعی دارد که به امنیت سایت کمک میکند. یکی از پرطرفدارترین زبانهای برنامه نویسی تحت وب شناخته شده است. سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز با این زبان برنامه نویسی شده است.
- MYSQL یا My Sequel: اگر با استانداردهای برنامه نویسی آشنایی داشته باشید یکی از قسمت های اصلی پایگاه داده یا همان Database است. به طور پیش فرض، وردپرس مبتنی بر پایگاه داده MYSQL است.
- ابزار کنترل نسخه برای مدیریت ورژن بندی. در حال حاضر مخزن وردپرس مبتنی بر سیستم SVN است. به عنوان یک توسعه دهنده وردپرس، باید بر این سیستم های کنترل نسخه تسلط داشته باشید.